DUNAUJVAROS.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Dunaújváros_2021.02.05.
Dunaújváros_2021.02.05.
«
...34567...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Dunaújváros_2021.03.05.
Dunaújváros_2021.03.05.
Dunaújváros_2021.02.26.
Dunaújváros_2021.02.26.
Dunaújváros_2021.02.19.
Dunaújváros_2021.02.19.
12345...
»
Hatvan ellen kell kivívni továbbjutást Szuperinfó Hírek - A hétvégén elkezdődnek a magyar női jégkorongbajnokság U25 B csoportjának negyeddöntői. Szombaton este negyed héttől az Angels NJSE a Hatvan Girls együttesét fogadja a dunaújvárosi jégcsarnokban.
A legerősebb rivális jön a ligakupában Szuperinfó Hírek - A negyeddöntőben a Mosonmagyaróvár az ellenfél.
A DAC rangadót játszik Szuperinfó Hírek - A bajnokesélyes Holler nyerni megy Nagyatádra.
Egy győzelem, egy vereség a mérleg Szuperinfó Hírek - A Dunaújváros PASE utánpótlás-labdarúgócsapatai két elmaradt meccset pótoltak szerdán.
A másodosztály is kezd Szuperinfó Hírek - A forduló rangadóját Mezőfalván vívják holnap.
Győzelem után nem lenne olyan hosszú a hazaút sem Szuperinfó Hírek - A DPASE csak egy ponttal előzi meg vasárnapi ellenfelét a tabellán.


Fizetett hirdetések

Ismét meghosszabbították a diákigazolványok érvényességét Szuperinfó Hírek - Az intézkedések értelmében a felsőoktatásban tanulók a 2019/2020-as tanév első és második féléves matricát, illetve a 2020/2021-es tanév első féléves…
A Magyar Nemzeti Bank oklevélben részesítette a Dunaújvárosi Egyetemet Szuperinfó Hírek - Dr. Matolcsy György, az MNB Elnöke a Magyar Nemzeti Bank Kiválósági Ösztöndíjprogram 2020/2021. tanévben történő lebonyolításáért elismerő oklevéllel díjazta a…
Okos megoldásokat a tetőtérbe Szuperinfó Hírek - A január elsején életbe lépett új otthonteremtési program keretében a családok akár 10 millió forint támogatást is igényelhetnek a tetőterek…
Hétköznapi emberek, sorsok Szuperinfó Hírek - A József Attila Könyvtár munkatársai közül ezúttal Katona Zsuzsa ajánlja Tóth Krisztina: Akvárium című könyvét.
Ezúttal is egy fontos ajándék a Bartóktól Szuperinfó Hírek - Ismét megerősítést nyert a Jószolgálati Otthon és a Bartók-kamaraszínház kapcsolata. A teátrum egy, a napi takarítási munkálatokban is használható ózongenerátort adományozott az intézménynek. A jószolisok pedig újabb alkotásokat adtak át Őze Áronnak, a Bartók-színház igazgatójának.
Elindult az EHÖK választás a DUE-n Szuperinfó Hírek - Elindult az EHÖK Elnökségi és Küldöttgyűlési tagok választásának időszaka a Dunaújvárosi Egyetemen!
A „kissgabiizmus” üzenete – pályatársak emlékei Szuperinfó Hírek - Február végén elhunyt a helyi művészeti élet meghatározó alakja, Kiss Ervin Gábor – múltidéző.


Fizetett hirdetések

Bezár a könyvtár Szuperinfó Hírek - A József Attila Könyvtár március 8-tól, előreláthatólag, hétfőtől március 8 és 22. között zárva tart! A rendelet függvényében változik a…
Most az ifjúsági olimpia a cél, majd jöhet a felnőtt mezőny Szuperinfó Hírek - A bokszoló Horváth Máténak még nincs itthon ellenfele – döntő a fölénye
Már a Róma ellen készülnek Szuperinfó Hírek - Csütörtökön oltották a dunaújvárosiak válogatott játékosait.
A döntőért csatázik holnap este a MAC ellen a Worm Szuperinfó Hírek - Mindkét Fejér megyei csapat, az Acélbikák és a fehérváriak második gárdája is búcsúzott az alapszakasz küzdelmei után az Erste Ligától.