DUNAUJVAROS.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Dunaújváros_2021.04.16.
Dunaújváros_2021.04.16.
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Dunaújváros_2021.05.07.
Dunaújváros_2021.05.07.
Dunaújváros_2021.04.30.
Dunaújváros_2021.04.30.
Dunaújváros_2021.04.23.
Dunaújváros_2021.04.23.
12345...
»
Kézápoló és körömkozmetikus mesterek avatása Szuperinfó Hírek - Hatodik alkalommal került sor mesterképzés és mestervizsga szervezésére a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamaránál tavaly.
A profik nemzetközi bajnokságai Szuperinfó Hírek - Magyarország 2006. május 10-től tagja a WorldSkills International, valamint 2007-től a WorldSkills Europe nemzetközi szervezetnek.
A Ferrobeton támogatja a dolgozók törekvéseit, képzését, előmenetelét Szuperinfó Hírek - A Ferrobeton szakszervezetének vezetőivel beszélgettünk arról, milyen a dolgozók megítélése a cégről, milyen munkahelynek tartják, milyen lehetőségeket biztosít számukra?
Gyakorlati oktatói képzés kezdődik Szuperinfó Hírek - A megyei jogú város kereskedelmi és iparkamarája gyakorlati oktatói képzést és vizsgáztatást szervez – meghatározott keretszámmal – támogatott formában.
Gyerekként csaptak a tenyérbe és férfiként zárták le a szezont Szuperinfó Hírek - Hét szezon után búcsúzott az NB I-es bajnokságtól a dunaújvárosi futsalegyüttes


Fizetett hirdetések

Bizonyíthatták szakmai tudásukat a helyi diákok Szuperinfó Hírek - A rangos országos szakmai verseny előválogatóján elért eredmények alapján több dunaújvárosi tanuló is mentesül a szakmai vizsga alól.
A rendszeres kézmosással csökkenthetjük jó néhány fertőző betegség esélyét Szuperinfó Hírek - A WHO 2009-ben május 5-ét jelölte ki Kézhigiénés Világnapnak annak apropóján, hogy a kézhigiéné az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések megelőzésének…
Biztonságos erdőlátogatás Szuperinfó Hírek - A kirándulások során is be kell tartani a járványhelyzetben érvényes szabályokat, hogy a magyar erdők továbbra is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget…
Varga Sándornét a kert élteti, új otthonát is virágok díszítik Szuperinfó Hírek - Utazást terveznek idén a férjével a 45. házassági évfordulójuk alkalmából.
Kitüntetések Szent Flórián védőszent napján Szuperinfó Hírek - Országos szintű elismerésként soron kívüli előléptetés, megyei szinten pedig tárgyjutalom.
Kézápoló mesterek avatása a kamarában Szuperinfó Hírek - Múlt év augusztusában hatodik alkalommal került sor mesterképzés és mestervizsga szervezésére a Dunaújvárosi Kamaránál.
Érvényes és eredményes volt a Dunaferr közgyűlése – frissítve Szuperinfó Hírek - Érvényes volt a közgyűlés az ISD Dunaferr Zrt. többségi részvényese, a Steelhold Ltd. meghatalmazott képviselője szerint.
A matek mindig gond Szuperinfó Hírek - Harmadik napja tart az érettségi vizsga. Hétfőn a magyar nyelv és irodalommal kezdtek a diákok, kedden a matematikával folytatták, tegnap pedig a történelem volt soron.


Fizetett hirdetések

Közgyűlés helyett még mindig csak tanácskozás Szuperinfó Hírek - Az elmúlt hónapokban négy alkalommal is összeültek a képviselők.
Érvényes és sikeres volt a Dunaferr közgyűlése Szuperinfó Hírek - Érvényes volt a közgyűlése az ISD Dunaferr Zrt. többségi részvényese, a Steelhold Ltd. meghatalmazott képviselője szerint.
Őze Áron a gyulai várban rendez szomorújátékot Szuperinfó Hírek - A Kuplékirály című zenés darab bemutatója kapcsán már találkozhattak a szerzőpárossal.
Minősíthetetlen volt a köztemető anyák napján Szuperinfó Hírek - Néhol akkora volt a gaz, hogy alig lehetett odamenni a sírokhoz.

Milliárdos napelembiznisz

A közösségi áfaszabályok kijátszásával egymilliárd forintos kárt okozott a költségvetésnek egy napelemes rendszerek kereskedelmével foglalkozó bűnszervezet.

Első díjat nyert a dunaújvárosi Kovács Marcell pályamunkája

Ergónómiai egérrel pályázott Kovács Marcell a Széchenyi István Egyetem dunaújvárosi hallgatója a Széchenyi Duó pályázatán, másik Fejér megyei hallgatóval, Titli Imre Patrikkal. Elhozták az első díjat a 3D nyomtatott egér prototípusával.

Dunaferr-folytatás: közgyűlésre várva

Jelen állás szerint május 6-án Dunaferr-közgyűlést kell tartani. Az ISD Dunaferr Zrt. fő részvényese, a Steelhold Ltd. megbízottja által kérelmezett törvényességi felügyeleti eljárással kapcsolatban – az illetékes – Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága a következő végzést hozta: