DUNAUJVAROS.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Dunaújváros_2021.04.30.
Dunaújváros_2021.04.30.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Dunaújváros_2021.05.07.
Dunaújváros_2021.05.07.
Dunaújváros_2021.04.30.
Dunaújváros_2021.04.30.
Dunaújváros_2021.04.23.
Dunaújváros_2021.04.23.
12345...
»
Gyerekként csaptak a tenyérbe és férfiként zárták le a szezont Szuperinfó Hírek - Hét szezon után búcsúzott az NB I-es bajnokságtól a dunaújvárosi futsalegyüttes
Bizonyíthatták szakmai tudásukat a helyi diákok Szuperinfó Hírek - A rangos országos szakmai verseny előválogatóján elért eredmények alapján több dunaújvárosi tanuló is mentesül a szakmai vizsga alól.
A rendszeres kézmosással csökkenthetjük jó néhány fertőző betegség esélyét Szuperinfó Hírek - A WHO 2009-ben május 5-ét jelölte ki Kézhigiénés Világnapnak annak apropóján, hogy a kézhigiéné az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések megelőzésének egyik leghatékonyabb módja. A Szent Pantaleon Kórház is elkötelezett a kézhigiéné fontossága iránt, illetve kiemelt figyelmet fordít a fertőzések megelőzésére.
Biztonságos erdőlátogatás Szuperinfó Hírek - A kirándulások során is be kell tartani a járványhelyzetben érvényes szabályokat, hogy a magyar erdők továbbra is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget kínálhassanak mindenkinek.
Varga Sándornét a kert élteti, új otthonát is virágok díszítik Szuperinfó Hírek - Utazást terveznek idén a férjével a 45. házassági évfordulójuk alkalmából.
Kitüntetések Szent Flórián védőszent napján Szuperinfó Hírek - Országos szintű elismerésként soron kívüli előléptetés, megyei szinten pedig tárgyjutalom.


Fizetett hirdetések

Kézápoló mesterek avatása a kamarában Szuperinfó Hírek - Múlt év augusztusában hatodik alkalommal került sor mesterképzés és mestervizsga szervezésére a Dunaújvárosi Kamaránál.
Érvényes és eredményes volt a Dunaferr közgyűlése – frissítve Szuperinfó Hírek - Érvényes volt a közgyűlés az ISD Dunaferr Zrt. többségi részvényese, a Steelhold Ltd. meghatalmazott képviselője szerint.
A matek mindig gond Szuperinfó Hírek - Harmadik napja tart az érettségi vizsga. Hétfőn a magyar nyelv és irodalommal kezdtek a diákok, kedden a matematikával folytatták, tegnap…
Közgyűlés helyett még mindig csak tanácskozás Szuperinfó Hírek - Az elmúlt hónapokban négy alkalommal is összeültek a képviselők.
Érvényes és sikeres volt a Dunaferr közgyűlése Szuperinfó Hírek - Érvényes volt a közgyűlése az ISD Dunaferr Zrt. többségi részvényese, a Steelhold Ltd. meghatalmazott képviselője szerint.
Őze Áron a gyulai várban rendez szomorújátékot Szuperinfó Hírek - A Kuplékirály című zenés darab bemutatója kapcsán már találkozhattak a szerzőpárossal.
Minősíthetetlen volt a köztemető anyák napján Szuperinfó Hírek - Néhol akkora volt a gaz, hogy alig lehetett odamenni a sírokhoz.
Milliárdos napelembiznisz Szuperinfó Hírek - A közösségi áfaszabályok kijátszásával egymilliárd forintos kárt okozott a költségvetésnek egy napelemes rendszerek kereskedelmével foglalkozó bűnszervezet.


Fizetett hirdetések

Első díjat nyert a dunaújvárosi Kovács Marcell pályamunkája Szuperinfó Hírek - Ergónómiai egérrel pályázott Kovács Marcell a Széchenyi István Egyetem dunaújvárosi hallgatója a Széchenyi Duó pályázatán, másik Fejér megyei hallgatóval, Titli…
Dunaferr-folytatás: közgyűlésre várva Szuperinfó Hírek - Jelen állás szerint május 6-án Dunaferr-közgyűlést kell tartani. Az ISD Dunaferr Zrt. fő részvényese, a Steelhold Ltd. megbízottja által kérelmezett…
Az ellenfél is tudja, már eldőlt a párharc Szuperinfó Hírek - Tetemes előnye ellenére a DKKA komolyan veszi a ligakupa-elődöntő visszavágót
A legfiatalabbak három pontjai Szuperinfó Hírek - A DPASE utánpótlásából az U14-esek gólzáporos sikert arattak